Telefonszám: +36 30 943 5871

Szolgáltatások

Gázkészülékek javítása, szervizelése, gyári alkatrésszel

A javítás során felhasznált alkatrészeket a kazán gyártási száma alapján rendeljük közvetlenül a gyártól, így minden alkatrészre egy év garanciát adunk.

Gázkészülékek tisztítása, karbantartása, szerelése

Miért fontos a kazán rendszeres karbantartása? Röviden azért, hogy készüléke üzemszerűen működjön, és, hogy megelőzzük a meghibásodásokat. Ha elmarad a karbantartás, az bizonyítottan többletfogyasztást eredményez, de akár a kazán meghibásodásához is vezethet. Az üzemzavarokat jobb megelőzni, nem csak a kellemetlenségek miatt, amelyeket a háztartásban okoz, de azért is mert sok esetben csak jelentős költségen javítható. Nyílt égésterű készülékeknél a szén-monoxid mérgezés kockázata is megnő, ezért egy elhanyagolt kazán az Ön és környezete biztonságát is veszélyeztetheti.

Gázkészülékek szakszerű beüzemelése, műszeres beszabályozása

Az üzembe helyezés vagy beüzemelés egy mérésekkel ellenőrzött helyszíni beszabályozás, melynek köszönhetően a kazán és a rendszer a legjobb hatásfokon tud működni. Rendkívül fontos, hogy a kazán üzembe helyezését szakszerűen végezzék el! Ha szakember végzi a beüzemelést, a készülék hatékonyan tud működni, és a beüzemelés költségei már az első évben megtérülhetnek. Fontos tudni, hogy épp emiatt a hatékonysági tényező miatt a kazán hivatalos üzembe helyezése alapvető feltétele a jótállási idő érvényesítésének.

Gázszivárgás keresése, bemérése, megszüntetése

Viessmann solar rendszerek beszabályozása